Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο με πάθος, τελικά το δημιουργούμε. Ότι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά - Ν. Καζαντζάκης


12 Ιουλ 2009

Πάρις Ζουμπούλης

Παλαίμαχος επιθετικός, γεννημένος στις 30 Αυγούστου του 1970.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο την Δόξα Εξαπλατάνου, στην Αριδαία, απο την οποία μεταγράφηκε στον Εδεσσαϊκό. Με την ομάδα αυτή πραγματοποιεί τις πρώτες συμμετοχές του στην Α' κατηγορία, καθώς το 1992 με τον ίδιο στο ρόστερ, η ομάδα της Έδεσσας κερδίζει την άνοδο στην κατηγορια. Το 1994, παίρνει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, γίνεται βασικό του στέλεχος και επι δύο σεζόν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.
Απο τον ένα δικέφαλο, αυτόν του Βορρά, πηγαίνει σε αυτόν του Νότου, την ΑΕΚ, έπειτα απο ανταλλαγή με τον Μαχαιρίδη.
Παραμένει στην ΑΕΚ για μια σεζόν (1998-99), πετυχαίνει έξι τέρματα (χωρίς να είναι βασικός) και το καλοκαίρι του 1999 ανακοινώνεται η απόκτησή του απο την Ξάνθη. Σε δυόμιση σεζόν, αγωνίστηκε σε 50 παιχνίδια πρωταθλήματος (17 γκόλ) και 14 κυπέλλου (5 γκόλ).
Τον Γενάρη του 2002 πηγαίνει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έκτοτε αγωνίστηκε στην Κέρκυρα, τον Λεβαδειακό και την Ρόδο, για να κλείσει τελικά την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Εδεσσαϊκό στο τέλος της σεζόν 2006-07.