Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο με πάθος, τελικά το δημιουργούμε. Ότι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά - Ν. Καζαντζάκης


1 Ιουν 2009

Γιώργος Αθανασιάδης

Aριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής, απο τους πλέον επιτυχημένους στην ιστορία της ομάδας μας, γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1963 στην Αθήνα.
Ξεκίνησε την καριέρα του σε ερασιτεχνική ομάδα του Περιστερίου και την περίοδο 1981-82 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη Β’ Εθνική, με το Αιγάλεω.
Το καλοκαίρι του 1982 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟ, όμως παρέμεινε για 2 ακόμη χρόνια ως δανεικός στην ομάδα του «Σίτι».
Στη συνέχεια έπαιξε κατά σειρά στον Απόλλωνα Αθηνών (δύο φορές, όπου χρίστηκε 5 φορές διεθνής) και στον ΟΦΗ (επίσης δύο φορές), ενώ την περίοδο 1991-92 φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να καταφέρει να μονιμοποιηθεί στην 11άδα των "πρασίνων".
Στην Ξάνθη αγωνίστηκε την περίοδο 1992-93 σε 33 παιχνίδια και πέτυχε 15 τέρματα συνθέτοντας μια απίστευτη τριπλέτα αποτελούμενη από αυτόν, τον Βεριντιάνο Μαρτσέλο και τον Μάκη Τζάτζο. Τερμάτισε τη σταδιοδρομία του σαν παίκτης της Καβάλας, το 1996.
Μετά τη λήξη της επαγγελματικής αγωνιστικής του καριέρας, ανέλαβε παίκτης-προπονητής στην ομάδα των Γλυκών Νερών και συνέχισε ως τεχνικός σε Αθηναϊδα, Ελλάδα Σύρου, Μύκονο, Πανναξιακό, ενώ την περίοδο 2008-09 ανέλαβε τον Ήφαιστο Περιστερίου (Α' ΕΠΣΑ).