Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο με πάθος, τελικά το δημιουργούμε. Ότι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά - Ν. Καζαντζάκης


2 Ιουν 2009

Άγγελος Βιλανάκης

Μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 5 Μαρτίου 1973 στη Γιάννουλη Λάρισας, με ύψος 1,71.
Ξεκίνησε την καριέρα του στον Οδυσσέα Κορδελιού ενώ μετέπειτα έπαιξε στον Εορδαϊκό. Εκεί τον εντόπισε η Ξάνθη και το καλοκαίρι του 1994 τον απέκτησε. Φόρεσε τη φανέλα της ομάδας επι πέντε σεζόν, σε 108 παιχνίδια πρωταθλήματος και τέσσερα κυπέλλου, σκοράροντας συνολικά 23 τέρματα (τα δύο απο αυτά στο κύπελλο).
Το καλοκαίρι του 2000 ο Βιλανάκης εντάχθηκε για μια σεζόν στο δυναμικό της Προοδευτικής, αργότερα αγωνίστηκε για τρείς σεζόν στον Ιωνικό, επέστρεψε στην Προοδευτική (έπειτα απο ένα σύντομο αποτυχημένο πέρασμα απο την Κρίσταλ Πάλας), πέρασε απο Παναχαϊκή, Γιάννενα, Τρίκαλα (όπου θήτευσε και ως υπηρεσιακός προπονητής) και Βύζαντα Μεγάρων.
Tη χρονιά 2008-09 έπαιξε στον Ατρόμητο Λάππα, ομάδα της ΕΠΣ Αχαΐας που αγωνίζεται στον 6ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος, ενώ τη σεζόν 2009-10 πήρε μεταγραφή στην Δόξα Ν. Μανωλάδας ομάδα της Α κατηγορίας ΕΠΣ Ηλείας.