Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο με πάθος, τελικά το δημιουργούμε. Ότι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά - Ν. Καζαντζάκης


29 Ιουν 2009

Χαράλαμπος Ζεκερίδης

Παλαίμαχος επιθετικός, γεννημένος στο Κιλκίς στις 19 Ιανουαρίου 1973.
Εξαιρετικά προικισμένος αλλα και εξίσου άτυχος ποδοσφαιριστής ο Μπάμπης Ζεκερίδης, κέρδισε τους φιλάθλους με τον χαρακτήρα του.
Ξεκινησε την καριέρα του στην ΑΕ Κυργίων και τη συνεχισε στην ομάδα του Παγγαίου '90. Το 1991 μεταγράφηκε στη Δόξα Δράμας και έπειτα στον Πανδραμαϊκό απο όπου το 1993 ήλθε στην Ξάνθη με μεταγραφή που κόστισε 12.000.000 δραχμές. Αγωνίστηκε σε 79 αγώνες πρωταθλήματος πετυχαίνοντας 10 τέρματα.
Στο διάστημα της παρουσίας του στην Ξάνθη είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που τον άφησε πίσω σε φυσική κατάσταση.
Το καλοκαίρι του 1998 μεταγράφεται στην ομάδα των ΗΛΤΕΞ Λύκων για να ακολουθήσουν ο Πατραϊκός (όπου τραυματίστηκε σοβαρά σε χιαστούς και μηνίσκο έπειτα απο σύγκρουσή του με τον Λαμπριάκο), ΑΟ Καβάλας, Πυρσό Γρεβενων, Τερψιθέα-Γλυφάδα, ΠΑΕ Θράκη, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κυργίων (όπου έκλεισε την καριέρα του).
Μένει μόνιμα με την οικογένειά του στα Κύργια της Δράμας, όπου διατηρεί πιτσαρία. Υπήρξε προπονητής του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού. Αυτη την περίοδο προπονεί τον Άγιο Αθανάσιο.